Parelles

El magnat dels mitjans de comunicació Rupert Murdoch es casa per cinquena vegada a l'edat de 93 anys

L'enllaç amb la científica Elena Zhukova va tenir lloc dissabte a la finca propietat del fundador de Fox News a Califòrnia

2 min
Rupert Murdoch i Elena Zhukova el dia del seu casament

BarcelonaDissabte a la tarda el tità dels mitjans de comunicació Rupert Murdoch va pronunciar el "Sí, vull" per oficialitzar el seu casament amb la biòloga molecular Elena Zhukova. Per al nuvi, de 93 anys, era el seu cinquè casament, mentre que per a la núvia, de 67, era el tercer. L'enllaç va tenir lloc al paisatge predilecte de la parella: un camp de vinyes de Califòrnia, concretament a la finca propietat del magnat a la zona de Bel-Air.

A diferència de l'anunci del casament, avançat al març per The New York Times, aquesta vegada Fox News no va deixar passar l'exclusiva i va ser el primer mitjà a fer públic que el seu fundador, Rupert Murdoch, i Elena Zhukova ja eren marit i muller. El casament va ser íntim i es va celebrar en total secretisme amb els familiars i els amics més propers de la parella.

Malgrat que tots dos ja estan acostumats a pujar a l'altar i no estan a la seva edat més jovial, de les fotografies del casament se'n desprèn un posat còmplice i l'alegria d'un dia especial. La investigadora va dur un elegant vestit blanc trencat de coll estructural i un ram de lliris a la mà. L'elecció del multimilionari va ser més clàssica, un vestit fosc i una corbata de tons mostassa. Ara bé, si hi ha un detall revelador del pes dels anys que carrega Murdoch són les sabates que va dur durant el casament: unes vambes negres Asics de fer esport.

El casament i la celebració van tenir lloc entre els 65.000 metres quadrats de vinyes, mansió i jardí provençal que són propietat del magnat des del 2013. De fet, la mateixa finca ja havia estat en mans d'un altre milionari destacat, el cineasta Victor Fleming, director de pel·lícules com Allò que el vent s'endugué i El màgic d'Oz.

El futur de la parella

Si bé es desconeix si la parella recent casada farà un viatge de noces, se sap que tots dos tindran força més temps per dedicar-se mútuament després que Murdoch abandonés la presidència de News Corp i de la Fox el setembre passat i que Zhukova es jubilés de la unitat d'investigació mèdica on feia recerca a la Universitat de Califòrnia.

El casament s'ha celebrat tot just un any després d'iniciar la relació de parella, quan Murdoch feia pocs mesos que s'havia compromès amb la higienista dental Ann Lesley Smith. Tot i que l'australià va afirmar la primavera passada que tenia "moltes ganes de passar la segona meitat de la vida" amb Smith, dues setmanes després d'anunciar el seu compromís la parella va trencar. Aquesta no és la primera ruptura precipitada de Murdoch, que el 2022 va divorciar-se de la model Jerry Hall a través d'un mail en el qual també anaven en còpia els advocats del magnat amb la intenció d'agilitzar els tràmits burocràtics.

stats