Gent 10/01/2022

El model Lucky Blue Smith, pare per tercer cop als 23 anys

Ha tingut un fill a qui amb la seva actual esposa, Nara Pellman, han posat de nom Slim Easy Smith

2 min
Lucky Blue Smith amb el seu tercer fill, Slim Easy Smith

BarcelonaEl model Lucky Blue Smith acaba d'anunciar el naixement del seu tercer fill a través de les xarxes socials, on és una icona global, amb tres milions de seguidors. El protagonista de campanyes de grans firmes de moda ha donat a conèixer el naixement just uns dies després que es produís, cosa que indica que la criatura va néixer pels volts del dia de Reis. El nen, al qual han posat de nom Slim Easy Smith, l'ha tingut amb Nara Pellman, també model i també molt seguida a les xarxes.

Ella, que és un any més gran que ell, es va estrenar en la maternitat al costat d'ell. Després del seu casament a Califòrnia en la intimitat ja fa dos anys, la parella van anunciar que esperaven la seva primera criatura plegats, la petita Rumble Honey Smith, que va néixer el 7 d'octubre del 2020. Abans de casar-se, però, ell ja havia tingut un altre fill, Gravity Blue Smith, que actualment té 4 anys i que és fruit de la seva relació amb la també model Stormi Henley. Ara, amb el naixement del petit Slim Easy Smith, el model s'ha convertit en pare d'una família nombrosa.

Nara Pellman amb la seva filla Rumble

El model, que també és músic i que toca la bateria al grup The Atomics, ha explicat en algunes entrevistes que per a ell la paternitat és una font d'alegria enorme. "Tenir un fill és realment la millor experiència que mai puguis imaginar. Aquesta petita m'ha ensenyat moltes coses des que va venir al món; estic molt agraït de ser el seu pare", ha assegurat el model, nascut a Utah fill d'una mare model i d'un pare músic dels quals ha heretat les seves professions.

Lucky Blue Smith amb la seva filla Rumble

A banda de la paternitat, Lucky Blue Smith també ha anat sempre avançat pel que fa a la seva professió com a model. Amb només deu anys, ja va debutar com a model infantil i als 12 ja va ser fitxat per una agència. Des de llavors, la seva carrera es va enlairar amb força i actualment és una de les cares masculines més cotitzades del sector. Tant és així que ha protagonitzat editorials de moda a les principals edicions de Vogue al llarg del món i també campanyes per a firmes de luxe com Balmain, Tom Ford, Chanel o les italianes Versace i Etro. A The Atomics comparteix protagonisme amb les seves dues germanes, Pyper America i Daisy Clementine, que han heretat també la bellesa familiar i que també treballen com a models.

El model en una de les seves portades per a 'Vogue'
stats