Antena 3

Fitxatge reial: Victòria Frederica fa el salt a la televisió

La filla d'Helena és la primera confirmada de la cinquena edició del programa 'El desafío'

2 min
Victoria Federica de Marichalar

BarcelonaSi la Constitució del 78 no hagués inclòs l'article 57.1, Victòria Frederica de Marichalar i Borbó seria la filla de la reina d'Espanya. Però a falta d'un càrrec reial, la neta de l'emèrit ha començat la seva carrera a la televisió. La germana de Froilà farà el salt a la pantalla de la mà d'Antena 3, concretament al programa El desafío, la pròxima temporada del qual s'estrenarà el 2025.

Ja fa temps que les televisions s'han adonat que si no volen quedar-se enrere en la competició d'audiències han de parar compte a aquells personatges que són capaços d'arrossegar masses, com els influencers o creadors de contingut. En aquest sentit, Victòria Frederica no es queda curta. La borbona, de 23 anys, té gairebé 270.000 seguidors a Instagram i, a més del coixí familiar, també està ben connectada amb els influencers més coneguts a Espanya.

Amb tot plegat, Antena 3 ha vist una oportunitat perquè la filla d'Helena provi sort a la televisió, i així ho farà a la cinquena temporada d'El desafío, tal com ha avançat el diari Abc. El programa setmanal, que consisteix en un concurs d'habilitats i superació de proves, compta amb la participació habitual de cares conegudes com Mario Vaquerizo, Chenoa, Mónica Cruz o Pablo Castellano. Ella és la primera confirmada de la cinquena edició del programa.

Després d'anys tenint en boca el nom de Victòria Frederica entre platós de televisió, la creadora de contingut tindrà l'oportunitat d'expressar-se en veu pròpia i de desenvolupar-se en diferents activitats que preveu el programa, com ballar, l'apnea o el contorsionisme. "Vull mostrar-me davant la gent perquè em vegin tal com soc, perquè la imatge que es difon de mi no és la de veritat", va dir l'any 2022. Serà el 2025 quan es faci realitat el seu somni i s'emeti el programa per la televisió estatal.

stats