Ironia

La fotografia del 'jari' de Rosalía abans de la gala dels Met i els mems que ha generat

La cantant catalana ha fet broma de la indisposició que va patir abans d'assistir a l'esdeveniment de moda

2 min
Rosalía ha tracat el codi de vestuari amb un vestit negre de paraula d'honor de la casa Dior

BarcelonaRosalía és humana. Si bé la naturalitat de la catalana no és una qualitat que mai s'hagi posat en dubte, la manera de compartir el malestar i l'atordiment que va patir moments abans de la gala del Met és un exemple més de la seva espontaneïtat. Aquest dimarts la cantant va publicar al seu perfil d'Instagram una fotografia on se la veu estirada en un sofà a l'interior del cotxe que la duia a l'esdeveniment més important de la indústria de la moda.

La vestimenta completa: vestit, guants fins més amunt dels colzes, tocat i sabates de taló, contrastava amb la cara malaltissa de Rosalía. Davant d'aquesta situació la cantant de Malamente va optar per l'humor: "Quan m'estava agafant un jari de camí a la Met", és el petit text que acompanyava la fotografia publicada per als més de 27,7 milions de seguidors que té a Instagram. La imatge, que no va publicar fins l'endemà, dimarts, ha estat carn de mems que s'han fet virals per les xarxes.

Publicació d'Instagram de Rosalía.

Fins i tot ella mateixa va republicar des del seu perfil un dels mems que un usuari va penjar tan sols dues hores després que ella fes pública la fotografia on se la veu visiblement marejada.

Publicació de Rosalía ironitzant amb el mareig que va patir abans de la Met.

Alguns usuaris han fet broma amb la situació de Rosalía donant a entendre que, com és comprensible, ve molt més de gust fer un pla de "sofà i manta que anar al sarau de torn".

Altres usuaris han apuntat que el motiu d'aquesta indisposició estava relacionat amb el fet que a la gala dels Met hi assistís Rauw Alejandro, el cantant i exparella de Rosalía amb qui va estar compromesa fins al juny del 2023. Si bé no hi ha cap fotografia que demostri que van topar-se dins de l'acte, és segur que van compartir l'espai i la festa posterior. Per altra banda, una de les absències que va sorprendre de l'esdeveniment de moda va ser l'actor d'èxit i actual parella de Rosalía, Jeremy Allen White.

Hi ha qui també ha destacat l'ús de la paraula jari, un terme del castellà col·loquial que s'utilitza per referir-se a la indisposició que sents similar al mareig, baixada de pressió o sucre a causa de nervis o ansietat.

stats