Gent 07/06/2022

Neve Campbell anuncia que "tristament" no formarà part del nou lliurament de 'Scream'

L'actriu, protagonista de la milionària saga de terror, no s'ha tallat a l'hora d'explicar els motius de no haver acceptat estar al nou film

2 min
Neve Campbell, una de les principals protagonistes de la saga de terror 'Scream'

BarcelonaL'actriu Neve Campbell ha anunciat que no formarà part del repartiment de Scream 6 perquè el salari que li van oferir "no iguala el valor" que ha aportat a la coneguda franquícia de pel·lícules de terror. "Tristament, no seré a la pròxima pel·lícula de Scream. Com a dona he hagut de treballar de valent a la meva carrera per establir el meu valor, especialment en el cas de Scream. Crec que l'oferta que se'm va presentar no iguala el valor que he aportat a la franquícia", diu l'actriu en el comunicat difós. Campbell afegeix que abandonar la saga que més fama li ha repercutit ha sigut una "decisió difícil" i ha assegurat que està "eternament agraïda" per "tot" el que la franquícia li ha donat "durant els últims 25 anys".

Per la seva banda, ni la productora de Scream, Spyglass Media, ni els estudis Paramount s'han pronunciat sobre aquesta decisió. L'èxit que l'última pel·lícula de la saga Scream va recollir en cinemes a principis d'aquest any va animar Paramount a donar llum verda a una nova seqüela que comptarà amb els mateixos directors, Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett. Scream va tornar amb èxit als cinemes coincidint amb el 25è aniversari del seu debut, amb una cinquena entrega que va comptar amb bona part del repartiment original –Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette– i que va recaptar més de 140 milions de dòlars arreu del món.

El retorn de la saga, el rodatge de la qual va costar 20 milions de dòlars, va superar amb escreix el rendiment de l'anterior lliurament de la marca, Scream 4, que el 2011 va ingressar només 38 milions als EUA i va ser un sonor fracàs. "Estem tremendament agraïts per com han rebut la pel·lícula els fans de tot el món", va dir l'estudi en un comunicat després de l'estrena. De moment es desconeix el repartiment i la trama de la nova pel·lícula, de la qual aquest estiu estava previst començar el rodatge.

Scream és una saga molt reeixida de terror que, des de l'estrena de la seva primera pel·lícula el 1996, va donar una nova vida a aquest gènere i al subgènere de l'slasher, sota la direcció d'un ídol del cinema pertorbador i inquietant com Wes Craven. El realitzador, que també va ser el responsable de la saga d'A nightmare on Elm Street, va morir el 2015. Per això, darrere del cinquè lliurament de Scream hi ha el col·lectiu de cineastes conegut com a Radio Silence, que està format per Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett i Chad Villella.

stats