Gent 13/12/2021

El pare de David Beckham es casa amb una advocada milionària

L'exfutbolista va llegir un discurs en la discreta cerimònia en la qual va ser el padrí

2 min
Beckham, ambaixador de la moda britànica

BarcelonaTed Beckham, de 73 anys, i l'advocada Hilary Meredith, de 62, han decidit no esperar més i casar-se. Ell, pare del futbolista retirat David Beckham, va prometre a la seva companya que quan acabés la pandèmia passarien per l'altar i, finalment, han decidit no allargar més el moment. En una cerimònia íntima a Londres aquest cap de setmana, el pare del futbolista i la seva nòvia milionària s'han convertit en marit i muller amb l'acompanyament de David Beckham, que ha fet de padrí de l'enllaç. Una de les dames d'honor ha sigut Charlotte, filla de la núvia.

El casament de Ted Beckham arriba quan fa vint anys d'una decisió que va marcar molt el marit de Victoria Beckham: el divorci dels seus pares, que havien estat junts trenta anys. L'acte, segons The Sun, va ser "molt petit, amb només un grapat de familiars i amics propers, inclosos David i Victoria Beckham i tres dels seus quatre fills". "David Beckham va ser el padrí de casament i va fer totes les coses que el padrí fa habitualment, com aguantar els anells", relata aquest mitjà, que afegeix que l'exfutbolista també va fer un discurs davant dels convidats. El fet que fos una cerimònia íntima es deu al fet que era la segona per a cadascun, cosa que els va portar a evitar l'enrenou, que es veu sempre augmentat en aquest cas per la fama del fill d'ell. "Tota la família estava encantada de ser-hi", explica una font a The Sun.

La parella es va conèixer el 2019, quan tots dos eren voluntaris en una organització que treballa amb veterans de guerra. Ella és advocada de formació però ha treballat com a lobista en qüestions relatives a l'exèrcit. De fet, és la primera advocada del Regne Unit a querellar-se contra el ministeri de Defensa, cosa que va fer a mitjans dels 80 en defensa d'una vídua que havia perdut el seu marit en combat. A la seva web, explica que el seu bufet ha aconseguit indemnitzacions per valor de 70 milions d'euros per als seus representats.

stats