Gent 08/07/2019

¿S'ha casat d'amagat Pau Gasol amb Catherine McDonnell?

El català i la nord-americana porten junts des del 2016

Ara
2 min
S'ha casat d'amagat Pau Gasol amb Catherine McDonnell?

BarcelonaL'octubre passat Pau Gasol va anunciar a través del seu compte d'Instagram la seva intenció de casar-se amb la seva nòvia, la nord-americana Catherine McDonnell. El jugador dels San Antonio Spurs va publicar: "No hi ha paraules per expressar com de feliços i il·lusionats ens sentim! M'ha dit que sí! Soc molt afortunat d'estar promès amb una dona tan meravellosa i tinc moltes ganes de gaudir de la vida junts!"

Deu mesos després la parella hauria oficialitzat la seva relació amb un casament del qual no haurien compartit prèviament cap detall per preservar la seva privacitat. Després de tres anys de relació, el català i la nord-americana haurien passat pel registre, i algunes de les amigues d'ella ho haurien fet públic a les xarxes socials, una informació que alguns mitjans rosa donen per vàlida i a la qual afegeixen que, a més, hi hauria hagut una festa prèvia a l'enllaç a l'Hotel Fairmont de San Francisco, on els haurien acompanyat un grup reduït d'invitats, bàsicament la família i alguns amics molt pròxims.

Concretament, el missatge més cridaner hauria sigut el de Stephanie Ferguson, que compartia a les xarxes socials una imatge d'unes maduixes amb xocolata i una ampolla de xampany i sota la qual escrivia: "El cap de setmana del seu casament ella encara ens envia això". Una altra amiga comentava, tal com recull '¡Hola!': "Bon cap de setmana de casament". El suposat enllaç, però, no ha sigut confirmat per cap dels dos membres de la parella ni pels seus representants.

S'ha casat d'amagat Pau Gasol amb Catherine McDonnell?

La relació de Gasol, de 39 anys, amb McDonnell, de 30, es va fer pública el 2016, quan el de Sant Boi jugava amb els Chicago Bulls. McDonnell era la primera noia amb la qual sortia –almenys de forma oficial– des que ho havia deixat amb la 'cheerleader' gallega Silvia López el 2014 i amb qui havia estat cinc anys.

Després de finalitzar els seus estudis de comunicació financera –en els quals es va graduar amb bons resultats a la Southern California University–, McDonnell va trobar la seva primera feina com a reportera d'esports a la cadena Fox. Més tard va ser contractada a l'àrea corporativa d'una cadena de restaurants, i l'estiu del 2014 va entrar com a executiva a Guggenheim Partners.

stats