Paternitat
Gent 03/08/2022

Pau Gasol serà pare de nou (i ja ha revelat el sexe de la criatura)

El català i la seva dona, Catherine McDonnell, ja van tenir una nena fa dos anys

2 min
Pau Gasol i la seva dona estan esperant un altre fill

BarcelonaPau Gasol i la seva dona, Catherine McDonnell, seran pares per segona vegada, tal com ells mateixos han anunciat a través de les xarxes socials. "El germanet Gasol arribarà aviat", han escrit a Instagram l'exjugador de la NBA i la financera. El nadó serà el germà d'Elisabet Gianna, la primera filla de la parella, que al mes de setembre farà dos anys. L'esportista i la seva dona celebraven el tercer aniversari de casament.

Des del 5 d'octubre del 2021, Gasol no para de viure canvis en la seva vida. Amb 41 anys, el jugador de bàsquet va comunicar la decisió de deixar de jugar professionalment, emocionat i envoltat per McDonnell i els seus pares, Agustín i Marisa, i els seus germans Marc i Adrià. "El preu de la grandesa és la responsabilitat. És una frase. He intentat ser el millor possible. Vull tornar a l'esport tot el que m'ha donat a mi; al COI, com a ambaixador del Barça, com a membre d'Icade, etcètera. Tinc moltes coses al cap. El que és important és el dia a dia, gaudir el moment, i gaudir-lo amb la gent que estimo, és el que vull fer", va dir amb la seva filla als braços la tarda que va anunciar que es retirava.

Aquesta setmana, aprofitant les vacances d'estiu, Pau Gasol i la seva dona, que viuen als EUA, van visitar Catalunya per veure la família d'ell. "Tornar sempre és una meravella. Dies molt especials amb la família i els amics", van explicar a les xarxes. La parella ha aprofitat la ruta pel país per gaudir de la gastronomia al cinquè millor restaurant del món: el Disfrutar, d'on va publicar un extens àlbum de fotos. També va visitar l'Empordà i el Festival de Peralada. "Visitar Peralada i l’Empordà és sempre una meravella! Dies molt especials amb la família i els amics", va escriure llavors.

stats