Gent 26/02/2021

El príncep Enric assegura que prefereix 'The Crown' que els tabloides anglesos

El fill de Lady Di i el príncep Carles ho ha explicat en una entrevista al programa de James Corden

2 min
El príncep Enric i Meghan Markle fitxen per Spotify

BarcelonaImmers en la seva nova vida nord-americana, el príncep Enric ha concedit aquesta setmana una entrevista al seu compatriota James Corden, conductor de The late late show, de la nord-americana CBS. En la trobada, el fill petit de Lady Di i el príncep Carles s'ha sincerat sobre la seva relació amb els mitjans anglesos i ha explicat els motius que el van portar a abandonar les seves funcions dins de la família reial. "Tots sabem com pot ser la premsa anglesa, i m'estaven destruint la salut mental. Era molt tòxic, així que vaig prendre la decisió que qualsevol marit i pare hauria pres", explica durant la participació al programa.

En l'entrevista, que es va gravar en un autobús turístic descobert de Los Angeles, el príncep Enric confessa que ha vist la sèrie The Crown, que explica la història de la seva família, i que la prefereix abans que la premsa anglesa. "Em sento molt més còmode veient The Crown que llegint les històries que escriuen sobre la meva família, sobre la meva dona o sobre mi", assegura. En aquest sentit, el fill de Lady Di assegura que, a diferència de les notícies que apareixen als tabloides, la sèrie no pretén fer-se passar per un contingut informatiu i deixa clar que és una ficció. "Està lliurement basada en la realitat. Evidentment no és fidel, però et dona una idea de l'estil de vida, de la pressió que suposa haver de posar el deure i el servei per davant de la família, i tota la resta de coses", explica el duc de Sussex. A més, afegeix que si l'ha d'interpretar algú a la sèrie li agradaria que fos Damian Lewis, protagonista de Homeland.

El duc de Sussex explica que la seva nova vida als Estats Units no és gaire diferent a la que tenia al Regne Unit, sinó que és més aviat "una continuació". "La meva vida sempre estarà lligada al servei públic i la Meghan s'hi va sumar. Als dos ens agrada molt i només volem contribuir a millorar el món dins de les nostres possibilitats", assegura.

L'entrevista amb Corden s'ha emès uns dies abans que el príncep Enric i la seva dona, Meghan Markle, concedeixin una entrevista en horari de prime time a Oprah Winfrey.

stats