Monarquies
Gent 26/07/2022

El problema de Meghan i Enric amb els intrusos a la seva mansió de Montecito

La parella no para d'emportar-se ensurts a la casa de Califòrnia que van escollir per criar els seus fills

2 min
Enric i Meghan

BarcelonaLa mansió de 15 milions de dòlars que Enric d'Anglaterra i Meghan Markle tenen al municipi californià de Montecito no és tan segura com esperaven. Segons ha transcendit a través de The Sun, el net de la reina Elisabet II i la seva dona han hagut d'alertar en un parell d'ocasions la policia del municipi veí de Santa Barbara perquè hi havia intrusos dins la seva propietat. Els ducs de Sussex, que es van establir allà després de passar diverses setmanes buscant la casa perfecta a Califòrnia quan encara vivien al Canadà, eren dins la mansió amb els seus dos fills –Archie, de 3 anys, i Lilibet, d'un any– quan es van activar les alarmes de seguretat.

Segons els registres de la policia de Santa Barbara reproduïts per diversos mitjans, els agents van anar a la casa en el que era el dia del seu aniversari de noces, el 19 de maig, per respondre a una crida a la presència d'un possible intrús. També van respondre a una segona alerta per aquest mateix motiu el 31 de maig. Les dues trucades a la policia del maig es van registrar en les categories d'"intrús", "delictes contra la propietat" i "circumstàncies sospitoses".

Potser va ser en previsió d'aquestes situacions que els ducs de Sussex van decidir contractar el guardaespatlles de l'expresident Barack Obama, Christopher Sánchez, i l'excap de seguretat de Michael Jackson, Alberto Álvarez. És a dir, dos professionals que s'han dedicat a protegir persones que estaven en el punt de mira del món sencer. Tot i que apuntar tan amunt pel que fa a protecció podria semblar una exageració per part d'Enric i Meghan, la veritat és que no van tan desencaminats, ja que a banda d'aquestes dues entrades a casa seva, durant els darrers 14 mesos han hagut de recórrer a la policia quatre vegades.

Actualment, el príncep Enric està lliurant una batalla per la seva seguretat quan viatja al Regne Unit, on ha acudit al Tribunal Suprem per reclamar protecció policial quan va fins allà per compromisos oficials. El fill petit de Lady Di va perdre la seva protecció oficial quan va abandonar la seva tasca en la primera línia de la família reial britànica. La decisió del ministeri de l’Interior de retirar la seguretat policial al·legant que havia deixat de ser un càrrec públic està actualment en revisió pel mencionat òrgan judicial.

stats