Les protagonistes d''And just like that' no es creuen Chris Noth

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon feliciten les víctimes de l'actor per haver-lo denunciat als mitjans

2 min
Chris Noth en una escena de 'The good wife'

BarcelonaLes protagonistes d'And just like that, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, han lamentat les acusacions d'abús sexual contra el seu company de repartiment Chris Noth i han donat suport a les suposades víctimes en un comunicat. La setmana passada, dues dones van acusar l'actor conegut per interpretar Mr. Big a la sèrie de dos incidents separats que van tenir lloc el 2004 i el 2015, el primer a Los Angeles i el segon a Nova York, segons un article publicat pel diari The Hollywood Reporter. En la seva resposta, Noth no va negar les trobades amb les dues dones, però va afirmar que van ser "consensuades".

"Les acusacions contra mi fetes per persones que vaig conèixer fa anys, fins i tot dècades, són categòricament falses. Aquestes històries podrien haver estat de fa 30 anys o de fa 30 dies. No sempre significa no. Aquesta és una línia que no he creuat mai", va dir en declaracions a la cadena de notícies CNN. Tot i això, l'agència que representava l'actor li ha rescindit el contracte, i la sèrie en què participava actualment, The equalizer, no tornarà a comptar amb la seva presència en nous episodis, ha confirmat la cadena CBS.

Per la seva banda, les protagonistes del reboot de Sexe a Nova York, ficció amb què Noth va saltar a la fama, tampoc han defensat el seu excompany. "Ens entristeix profundament sentir les acusacions contra Chris Noth. Donem suport a les dones que han fet un pas endavant i han compartit les seves doloroses experiències. Sabem que ha de ser una cosa molt difícil de fer i les felicitem per això", han assegurat en un comunicat conjunt Parke, Nixon i Davis.

Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker i Nicole Ari Parker en una publicació a Instagram.

Les actrius han tornat a reunir-se per estrenar And just like that..., una sèrie que serveix com a continuació de Sexe a Nova York i en què el personatge de Noth només apareix en el primer episodi, rodat molt abans que sortissin a la llum les acusacions. La primera dona al·lega que va ser assaltada sexualment el 2004, quan tenia 22 anys, i va necessitar ajuda mèdica però que va decidir no posar cap denúncia. Segons el diari The Hollywood Reporter, el centre d'atenció a víctimes sexuals de la Universitat de Califòrnia, UCLA Rape Crisis Center, va confirmar que aquesta persona va ser atesa a les seves instal·lacions fins a l'any 2006, sense aportar-ne més detalls. L'altra dona va detallar un succés similar el 2015, quan tenia 25 anys i vivia a Nova York, que no va denunciar la policia, però ho va explicar a un amic amb qui també va parlar el mateix diari.

stats