Homofòbia
Gent 04/07/2022

El repartiment de 'Heartstopper' combat un grup d'homòfobs a la celebració de l'Orgull de Londres posant-se a ballar

Embolcallats amb banderes multicolors, els joves protagonistes de la sèrie de Netflix ballen 'I wanna dance with somebody' mentre els homòfobs intenten pegar a un jove manifestant

2 min
Els dos protagonistes de la sèrie 'Heartstopper'

BarcelonaEls actors de la sèrie Heartstopper, un dels últims hits de Netflix, s'han hagut d'enfrontar aquest cap de setmana amb un grup d'homòfobs de Londres. Els fets han tingut lloc durant la desfilada de l'Orgull de Londres, a la qual van acudir un reduït grup de manifestants contra els drets del col·lectiu LGTBIQ+ amb pancartes contràries a les reivindicacions del col·lectiu. Un jove manifestant va intentar arrencar un dels cartells a un dels manifestants i es va iniciar una picabaralla durant la qual van començar a estirar-li el braç i intentar agredir-lo mentre un d'ells el tenia retingut pel braç.

En aquest moment, els actors de la sèrie, que aborda el descobriment de la sexualitat d'un jove adolescent, van començar a ballar I wanna dance with somebody (who loves me) de Whitney Houston davant dels manifestants homòfobs. Els actors Joe Locke, Jenny Walser, Kit Connor, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Corinna Brown i Kizzy Edgell, una gran part de l'elenc de la sèrie, s'han fet virals en un vídeo on es pot veure el seu gest de suport al jove manifestant gai embolcallats amb banderes multicolors.

Aquest grup de joves actors, la gran majoria dels quals estan per sota de la vintena, van ser la sensació del Pride londinenc donada la seva recent fama a través de la sèrie, que ha aconseguit grans quotes de difusió. A banda de la seva ja evident popularitat, el vídeo on apareixen ballant davant dels homòfobs i aixecant-los també el dit del mig els ha convertit en la sensació de les xarxes, ja que el vídeo ha corregut com la pólvora.

El vídeo en qüestió l'ha compartit el periodista de Sky News Scott Beasley. S'hi pot observar com primer s'acosten al lloc del conflicte Locke, Croft i Browne, que es posen a ballar. Després, es veu com la resta del grup se suma a la protesta contra els homòfobs.

stats