Gent 17/08/2021

Richard Gere, de vacances a Galícia

L'actor, de 71 anys, i la seva dona hi han viatjat amb els seus dos fills

1 min
Gere i Silva celebrant la victòria de Joe biden a les eleccions nord-americanes

BarcelonaL'actor nord-americà Richard Gere i la seva dona, la corunyesa de 38 anys Alejandra Silva, han estat aquest cap de setmana passejant pel municipi costaner d'Oleiros (a la Corunya), on estan de vacances. De fet, aquest dissabte la parella va estar menjant al conegut restaurant El Refugio al costat de la mare d'ella, tal com han fet saber fonts de l'establiment. Hi van degustar ostres, cranques, cloïsses i percebes, tal com han fet saber els propietaris del lloc, que han afegit que també van tastar el llamàntol.

L'actor, de 71 anys, es va casar amb l'activista i publicista gallega, de 38 anys, el 2018 i plegats han tingut dos fills. Arran de la seva unió, Gere ha visitat en diverses ocasions la zona. Diumenge, segons La Voz de Galicia, l'actor nord-americà va participar en una sardinada al costat seu a la casa que la seva família té al mencionat poble d'Oleiros, un xalet amb unes escales directes a la platja. Tot i això, és possible que Gere no gaudís gastronòmicament de la jornada perquè és budista i no menja carn ni peix, tal com fan molts seguidors d'aquest culte religiós. De fet, temps enrere va transcendir que ella també era budista i que en una festa que van organitzar a Madrid només van servir cuina vegetariana.

Gere, que és oficialment budista des de fa 30 anys i que ha visitat en diverses ocasions el Dalai-lama, i Silva han viatjat fins a Galícia amb els seus dos fills en comú –Alexander, de dos anys i mig; i el bebè que han tingut durant el confinament– i amb Albert, el fill que ella tenia del seu primer matrimoni, que ja té vuit anys. Homer James Jigme, fill de Gere i la seva exdona Carey Lowell, no els ha acompanyat.

stats