Gent 30/09/2019

Ricky Martin i el seu marit anuncien que estan "embarassats"

La criatura serà la quarta de la família, que compta amb dos bessons i una nena petita

Ara
2 min
Ricky Martin i el seu marit anuncien que estan "embarassats"

BarcelonaRicky Martin ha anunciat aquest cap de setmana durant el sopar anual de l'organització Human Rights Campaign, a Washington, que tornarà a ser pare al costat del seu marit, l'artista Jwan Yosef. "La meva família és aquí. Jwan, no et veig, però t'estimo. Els meus bonics bessons, Valentino i Matteo, també són aquí. Els estimo amb tot el meu cor, són la meva força, m'inspiren cada dia, em motiven a seguir fent el que faig i amb uns nois increïbles. Sou sorprenents. Us estimo. Lucía, la meva 'bebita', que no és aquí amb nosaltres, s'ha quedat a casa amb l'àvia, però també és la llum de la meva vida", va començar dient en el seu discurs el cantant. "I per cert, he d'anunciar que estem embarassats. Estem esperant. M'agraden les famílies grans", va explicar Martin, que amb aquest fill en sumarà un total de quatre.

L'última incorporació a la família va ser la Lucía, que com els seus dos germans bessons va néixer per gestació subrogada. La petita va arribar a la família a finals del desembre del 2018. "Ens emociona anunciar que ens hem convertit en pares d'una bonica i saludable nena a la qual hem anomenat Lucía Martin-Yosef. Això ha suposat sens dubte un aniversari i una celebració del Nadal únics a les nostres vides", va escriure el cantant, que és nascut el 24 de desembre. Els bessons, que Martin va tenir abans de conèixer Yosef, Mateo i Valentino, tenen 11 anys.

Yosef, el marit de Martin, és fill de pare kurd musulmà i de mare armènia ortodoxa grega. Tot i això, ell es confessa agnòstic i es va casar amb Martin el 2008, tal com va anunciar el porto-riqueny a les xarxes. El marit de Martin, de 34 anys, que es dedica a la pintura i estava instal·lat a Londres, va haver d'exiliar-se de molt petit. "Els meus pares van tenir moltes raons per abandonar el seu país i instal·lar-se en territori neutral. En aquells temps la seva no era una unió ideal. Avui tampoc ho seria...", va explicar temps enrere Yosef en una entrevista a E! Entertainment Television. Suècia va ser el país que va acollir la seva família quan ell era petit. Amb el temps va anar a Londres per formar-se a la prestigiosa escola Central Saint-Martins. Actualment viuen plegats a Los Angeles.

stats