Gent 11/03/2022

Rosalía confessa que canvia contínuament de número de telèfon per concentrar-se en la feina

La cantant ho ha explicat al programa de Jimmy Fallon, el seu debut en un 'late show' nord-americà

2 min
Roalía en un moment de l'entrevista amb Fallon

BarcelonaCom a part de la campanya de promoció del seu nou disc Motomami, que s'estrena el 18 de març, Rosalía està immersa en una tournée per diferents mitjans, també nord-americans. Aquesta nit la cantant catalana ha anat com a convidada a The tonight show de Jimmy Fallon, un dels late shows més populars dels Estats Units. Durant l'entrevista, a més d'ensenyar a Fallon a pronunciar bé el seu nom, Rosalía ha explicat que canvia contínuament de número de telèfon, una mania que ha provocat malentesos amb els seus amics, alguns d'ells tan famosos com el també cantant Harry Styles.

Durant la seva breu aparició, Rosalía ha assegurat que va començar a canviar de número per evitar que les trucades i els missatges trenquessin la concentració que necessita quan és a l'estudi treballant. "No sabia que quan canvies de número de telèfon, l'antic el poden assignar a una altra persona, pensava que desapareixia o alguna cosa així. Els meus amics pensaven que m'estaven enviant missatges a mi, però en realitat els missatges els rebien persones desconegudes", ha explicat la cantant. Un dels amics que es va trobar enviant missatges a persones que no coneixia és Harry Styles. Rosalía va treure el mòbil d'una de les seves botes per mostrar una captura de pantalla d'una conversa que Styles li va fer arribar a través d'Instagram. En la conversa, el cantant britànic felicitava Rosalía per una cançó i li deia: "Això és preciós". La persona que va rebre el missatge li va respondre i va continuar la conversa amb Styles fins que, finalment, va haver de confessar que no sabia qui era. "Perdona, no sé qui ets. Aquest número abans era d'una altra persona, però ara és meu. Així que no em molestis més. Bona nit, gràcies", li va a dir a Styles la persona que va rebre els missatges.

Rosalía, que ha aparegut vestida amb un model d'Acne Studios, ha explicat, entre riallades, que Styles li va fer arribar la captura de pantalla i li va dir que els seus missatges eren molt estranys. La cantant li va haver d'explicar que havia canviat de número.

La cantant catalana debutarà aquest dissabte en solitari a Saturday night live, el veterà programa d'humor dels Estats Units. Rosalía ja hi va actuar una vegada, però en aquella ocasió ho va fer com a acompanyant de Bad Bunny. El dia abans del llançament del disc, Rosalía presentarà Motomami a El hormiguero 3.0.

stats