Gent 27/09/2021

Rosalía i Rauw Alejandro confirmen la seva relació a través d'Instagram

Havien estat fotografiats a Los Angeles però encara no s'havien pronunciat

2 min
Rosalía al videoclip de Fucking money man.

BarcelonaTot i que els rumors que entre Rosalía i Rauw Alejandro hi havia més que amistat eren constants des de feia temps, ells es resistien a fer cap confirmació de la seva relació. Ara finalment la parella s'ha decidit i han aprofitat les fotos de l'aniversari d'ella per publicar a Instagram les seves primeres imatges plegats. "Beneïda", ha escrit la catalana sota les imatges, on se la pot veure entre globus, somrient, amb pastissos d'aniversari i estirada al sofà a sobre d'Alejandro, que quan ella feia la foto seguia jugant amb la seva consola. La publicació de Rosalía, de 20 anys, ja compta amb 4,5 milions de likes. Per la seva banda, Alejandro també ha publicat imatges d'ells dos junts, a les quals ha afegit una dedicatòria molt especial: "Encara que es pongui el sol, amb tu el dia no s'acaba mai. Per molts anys, amor..."

A hores d'ara no se sap quan va començar la relació entre els artistes, però alguns mitjans han apuntat que va ser quan van col·laborar en un tema junts titulat Afrodisíaco. Una de les últimes aparicions públiques de Rosalía va ser en la gala dels Premis Billboard de la Música Llatina, on va lluir un espectacular vestit de color groc. A la gala va compartir escenari amb Tokischa, i juntes van interpretar el tema Linda. També se la va veure a la gala dels Met, on va acudir vestida tota de vermell i amb un mantó de Manila.

A la cantant catalana i al cantant porto-riqueny –autor d'una de les cançons de l'estiu: Todo de ti– se'ls va veure sortint agafats de la mà del local The Nice Guy, a West Hollywood. Tot i ser sorpresos pels fotògrafs a les portes del restaurant, la parella va fer veure que allò no estava passant i van seguir agafats, cosa que tothom va entendre com una confirmació oficiosa de la seva relació. Tot i l'enrenou que es va aixecar arreu del món amb la notícia, tots dos van mantenir silenci al respecte.

stats