Gent 05/10/2019

RTVE tria Blas Cantó per representar Espanya a Eurovisió 2020

El murcià té 27 anys i va formar part de la 'boy band' espanyola Auryn

Ara
1 min
Blas Cantó es elegit per representar Espanya a Eurovisió 2020

BarcelonaBlas Cantó serà el representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2020, que se celebrarà el proper mes de maig a Rotterdam, als Països Baixos, tal com ha anunciat avui RTVE. El jove artista, de 27 anys, ha estat triat internament per la direcció de RTVE sense cap mena de participació popular, que alguns cops permet escollir el representant a la ciutadania a través d''Operación Triunfo' o de programes fets 'ad hoc'.

Cantó, originari de Múrcia, és un cantant "amb un ampli registre interpretatiu i escènic, un magnífic directe i una àmplia experiència tant en televisió com damunt dels escenaris", segons publica RTVE. La cadena pública espanyola afegeix que ja està treballant amb el cantant, amb productors i amb autors per buscar "la cançó perfecta que completi la candidatura espanyola".

El 2004, quan Cantó tenia 12 anys, es va presentar a Eurojunior per ser el representant espanyol del certamen infantil. En aquella ocasió va quedar quart i va ser María Isabel qui es va endur el triomf gràcies a la cançó Antes muerta que sencilla. Anys més tard ho va intentar de nou però no se'n va sortir. En aquella ocasió va intentar-ho de la mà d'Auryn, la boy band de la qual formava part.

Un cop fora d'Auryn, Cantó va participar en Tu cara me suena, d'Antena 3. Allà va fer sort i va guanyar gràcies a les seves impecables imitacions. Actualment té 5 discos publicats: quatre amb Auryn i un en solitari.

stats