Gent 23/09/2021

S'incendia la mansió de Will Smith, valorada en 42 milions de dòlars

L'actor i la seva dona la van haver d'abandonar corrent perquè eren allà quan va començar el foc

2 min
Will Smith amb els seus tres fills

Will Smith i la seva família han viscut un incendi a casa seva, una mansió ubicada a la zona de Calabasas, un barri residencial de luxe de Los Angles, Califòrnia. Tal com ha informat la web Page Six, l'actor i la seva dona, Jada Pinkett, van haver de fugir corrent de casa arran dels fets, cosa que ha garantit que actualment estiguin bé. "Tots estan bé i tornen a ser a la casa. L'incendi es va iniciar al soterrani i un dels bombers que va acudir a apagar-lo va ser atès, però tots estan bé", ha confirmat una font pròxima a la família al mitjà esmentat.

Segons la mencionada informació, l'incendi es va originar dilluns a mitja tarda en aquesta propietat de l'actor, valorada en 42 milions de dòlars. De moment encara no se sap què va causar l'incendi, que va arrasar bona part de la casa i pel qual diversos camions de bombers van haver d'acudir a la casa, així com una ambulància per atendre el bomber afectat pel fum.

L'ensurt va sorprendre el matrimoni a la mansió, però afortunadament no va haver-hi més que danys materials i cap membre de la família ni dels seus treballadors en va sortir ferit. Els seus fills, Jaden i Willow Smith, no eren a la casa perquè ja no hi viuen. El gran es va traslladar fa temps a l'exclusiu barri de Hidden Hills, on comparteix carrer amb algunes de les estrelles més reconegudes com Kim i Khloé Kardashian, mentre que la petita, Willow, va preferir una casa a la platja a Malibú. El fill gran de Will Smith, Trey, tampoc era a la casa en el moment dels fets. Nascut el 1992 del primer matrimoni de l'actor –amb Sheree Zampino–, no viu a la casa de l'actor.

stats