Gent 22/05/2019

Sara Carbonero, operada amb èxit d'un càncer d'ovari

La periodista haurà de seguir tractament durant uns mesos però està convençuda que "tot sortirà bé"

Ara
2 min
Sara Carbonero, a Divinity tres dies després de l’estrena

BarcelonaLa periodista Sara Carbonero va anunciar aquest dimarts que ha sigut operada d'un càncer d'ovari, motiu pel qual durant els pròxims mesos se sotmetrà a un tractament. En un missatge publicat al seu compte d'Instagram, Carbonero explica que fa uns dies, durant una revisió mèdica, li van trobar un tumor maligne però que, "afortunadament", el van detectar a temps i "tot ha sortit molt bé", malgrat que encara li queden "uns mesos de lluita".

"Estic tranquil·la i amb la confiança que tot sortirà bé. Sé que el camí serà dur però també que tindrà un final feliç", diu la periodista, que assegura que té "el suport de la família i amics" i que compta amb "un gran equip mèdic". Carbonero demana també "respecte i comprensió" als mitjans de comunicació en uns moments "difícils i delicats".

Tal com ella mateixa recorda, la mala notícia li ha arribat quan la família encara no s'havia "recuperat" d'un altre ensurt relacionat amb la salut, l'infart que va patir el seu marit, el futbolista Iker Casillas, el dia 1 d'aquest mes, i del qual s'ha recuperat favorablement.

Carbonero acompanya el seu missatge a Instagram d'un text de l'escriptor japonès Haruki Murakami: "I un cop la tempesta s'acabi, no recordaràs com ho vas aconseguir, com vas sobreviure. Ni tan sols estaràs segur de si la tempesta s'ha acabat realment. Però una cosa sí que és segura. Quan surtis de la tempesta, no serà la mateixa persona que hi va entrar. D'això tracta aquesta tempesta".

La periodista, de 35 anys, viu actualment a Porto, on es va traslladar el 2015 quan Casillas va fitxar pel club de futbol de la ciutat. Segons 'El Mundo', però, l'operació va tenir lloc a la clínica Quirón de Madrid la setmana passada.

stats