Gent 12/02/2021

Sara Carbonero rep l'alta i abandona l'hospital

La periodista ha sigut operada satisfactòriament d'unes complicacions derivades del càncer que li van detectar el 2019

A.P.
1 min
Carbonero, operada  per complicacions del càncer

La periodista Sara Carbonero ha rebut avui l'alta de la Clínica Universidad de Navarra de Madrid, on va ingressar fa una setmana per sotmetre's a una operació arran de complicacions derivades del càncer d'ovari que li van diagnosticar el maig del 2019. El centre assegura que Carbonero "es recupera favorablement", motiu pel qual ja ha abandonat l'hospital i ha tornat a casa.

El seu marit, Iker Casillas, l'ha recollida a l'hospital i tots dos han marxat sense fer comentaris a la premsa que des de feia dies feia guàrdia al davant del centre. Durant el temps que ha passat a l'hospital, Carbonero ha rebut el suport tant del seu marit com de la seva mare, la seva germana i la seva millor amiga, que han fet torns per acompanyar-la.

Segons Vanitatis, la periodista té previst tornar a l'activitat laboral tan aviat com la recuperació l'hi permeti. Un dels seus plans és tornar a Radio Marca, on dos dies a la setmana fa la secció Que siga el baile dins del programa T4. Carbonero també té pendent el llançament de la col·lecció d'estiu de Slow Love, la seva col·laboració amb Cortefiel.

stats