Gent 05/09/2019

Shakira i Piqué animen Rafa Nadal des de la grada a Nova York

La parella es va deixar veure entre el públic del US Open sense els seus fills

Ara
1 min
Shakira i Piqué animen Rafa Nadal des de la grada a Nova York

BarcelonaDesprés de mesos sense deixar-se veure junts en públic, Shakira i Gerard Piqué han aparegut aquesta setmana en un acte esportiu. La cita elegida ha sigut un partit de Rafa Nadal al US Open, que es disputava ahir a Nova York. No és casual que sigui un partit del manacorí el que Shakira hagi elegit per veure, ja que es coneixen des de fa deu anys, quan ell va formar part del videoclip de la cançó 'Gitana', que la colombiana va llançar l'any 2009.

Sense els seus dos fills, Milan i Sasha, la parella tornava a demostrar amb gestos d'afecte i complicitat que les crisis que se'ls atribueixen periòdicament no afecten la seva relació, que ja fa vuit anys que dura. A partir d'aquesta aparició als EUA, s'entén que la parella ha aprofitat aquests dies per fer una escapada que potser s'allargarà fins a la setmana que ve, ja que Piqué no té partit amb el Barça fins al dissabte 14 de setembre, quan s'enfrontarà al València al Camp Nou.

Després de tres hores de partit, el de Manacor va guanyar Diego Schwartzman per 6-4, 7-5 i 6-2. Amb la victòria, Nadal va passar dimecres a la semifinal de l'Open dels Estats Units.

stats