Gent 01/01/2020

El singular homenatge a Afrodita-A de Pedroche (i una Igartiburu fidel)

Pedroche va començar a presentar les campanades a La Sexta el 2015

à.g.
1 min
El singular homenatge a Afrodita-A de Pedroche (i una Igartiburu fidel)

A l’espera que s’alliberin avui les dades d’audiència i es confirmi si La 1 va repetir com a cadena més vista a Espanya durant les campanades, Cristina Pedroche va liderar la conversa social, un cop més gràcies a la indumentària que va escollir. El dissenyador Jacinto de Manuel va vestir la presentadora amb un modelet fet amb pa d’or que tenia un aire retrofuturista. La rigidesa del vestit i la manera com subratllava l’anatomia de Pedroche podia fer pensar en la icònica Maria del film Metropolis o, aplicant-hi una mirada més esmolada, com van fer els internautes, en robots com Afrodita-A de Mazinger Z o el C-3PO de Star Wars. La xarxa no va trigar a inundar-se de mems.

Pedroche va començar a presentar les campanades a La Sexta el 2015. La tria del vestit, molt més extremat i atrevit del que era costum en aquestes ocasions, va fer doblar l’audiència de la cadena. Atresmedia la va traslladar al primer canal i, des d’aleshores, ha anat enfilant-se cada any més, tot i que no ha arribat a robar-li el tron a La 1 (que manté un marge prou ample, a l’entorn dels 15 punts de quota).

De fet, Anne Igartiburu, des de la pública, va arriscar ben poc i va optar més per l’elegància que per l’atreviment. Fidel al vermell des del 2008, la veterana va mantenir-s’hi, aquesta vegada amb un model firmat per Lorenzo Caprile que també tenia aires futuristes i que era dels més sensuals -encotillat i amb un escot pronunciat- que ha portat la presentadora des que s’encarrega de saludar el nou any.

stats