Gent 30/06/2021

Telma Ortiz està embarassada

Segons 'Semana', la germana de la reina Letícia espera el seu segon fill

1 min
Telma Ortiz i Robert Gavin als premis pricnesa d'Astúries del 2019

BarcelonaTelma Ortiz, de 47 anys, i la seva parella, l'advocat irlandès Robert Gavin, esperen el seu primer fill en comú, segons publica avui en exclusiva la revista Semana. Aquest serà el segon fill de la germana de la reina Letícia, que ja tenia una nena fruit de la seva relació amb l'advocat Enrique Martín. Per la seva banda, Gavin té dos fills del seu matrimoni amb la cantant i violinista del grup The Corrs, Sharon Corr, amb qui va estar casat entre el 2001 i el 2019.

Telma Ortiz no va tenir fills amb el seu últim company, l'empresari Jaime del Burgo, amb qui va estar casada quatre anys, des del 2012 fins al 2016, quan es van separar "de mutu acord". La parella es va casar al monestir benedictí de Leyre, a Navarra, en un enllaç completament íntim en el qual hi havia només els pares d'ell i la filla d'ella, tal com van assenyalar els mitjans llavors. Molt zelosos de la seva intimitat, el matrimoni va decidir celebrar la festa un mes després a Roma, lluny de les mirades curioses.

No va ser fins tres anys després del divorci que Telma Ortiz va començar a sortir amb Gavin, que havia estat vivint a Andorra amb la seva família i que el 2018 es va instal·lar a Madrid, on l'advocat exercia de CEO d'una productora relacionada amb la música. La presentació oficial de la parella va tenir lloc als premis Princesa d'Astúries del 2019, els primers que eren presidits per la seva neboda Elionor.

Portada de la revista 'Semana'
stats