Gent
Gent 23/07/2022

Tots els detalls del viatge de noces de Jennifer Lopez i Ben Affleck a París

La parella es va casar per sorpresa la setmana passada a Las Vegas, enllaç que ha acaparat una enorme atenció a nivell internacional

2 min
JLo i Ben Affleck, un altre cop nòvios 18 anys després

BarcelonaDesprés del casament sonat a Las Vegas fa una setmana, Jennifer López i Ben Affleck estan actualment en ple viatge de noces. El lloc escollit per als seus primers passejos convertits en marit i muller ha estat París, un destí gairebé tan tòpic i previsible com el tsunami de paparazzis que els estan perseguint pels carrers de la capital francesa. A hores d'ara, als acabats de casar ja se'ls ha vist navegant pel Sena i fent parada i fonda en alguns dels restaurants més cars de la ciutat.

La parella, que ha viatjat amb alguns dels seus fills, ha estat fotografiada amb Violet i Seraphina, filles d'ell i de la seva primera dona, Jennifer Garner. També se'ls ha pogut veure acompanyats d'Emme, filla de Lopez i el seu tercer marit, Marc Anthony. Segons ha transcendit, la família va arribar a París a bord d'un avió privat dijous, i des de llavors no han aconseguit passar inadvertits, ja que cada pas que fan és documentat per la premsa. Més enllà de la gastronomia i els bateaux mouches, també s'ha vist la parella esprement la seva visita al Centre Pompidou i al Museu d’Orsay, dos musts culturals de la Ciutat de la Llum.

Passejos per Le Marais, algunes compres a botigues de roba vintage, un àpat generós a Le Matignon o uns moments per a la soledat als jardins de l'Elisi són algunes de les instantànies que ha captat la premsa gràfica parisenca, que amb aquesta visita està fent l'agost al juliol. Des dels Estats Units, mentrestant, alguns mitjans com People o Page Six asseguren que Violet no va assistir al casament del seu pare amb Lopez. Potser és per això que, per compensar aquella absència, la jove, de 16 anys, s'ha sumat al viatge de noces. Diuen aquestes revistes que la filla més gran dels tres que té Affleck amb Garner és molt pròxima a la seva mare, i que va viure en primera persona el daltabaix familiar que van patir quan es va descobrir que l'actor mantenia un suposat idil·li amb la seva cangur.

Els Bennifer, com es coneix la nova parella, es van comprometre l'abril passat i, tres mesos després, s'han casat per sorpresa en el marc d'una cerimònia íntima celebrada a Las Vegas. El casament, molt íntim, va tenir lloc a la icònica Little White Wedding Chapel de la capital de Nevada. La núvia va compartir tots els detalls del seu enllaç, 20 anys després de conèixer Affleck, a través d'una newsletter on va mostrar dos vestits de núvia, un vintage i l'altre del dissenyador libanès Zuhair Murad.

stats