Gent 29/04/2022

La policia de Los Angeles troba armes a casa d'A$AP Rocky, nòvio de Rihanna

El raper va ser detingut recentment per un tiroteig en el qual va estar involucrat al novembre

2 min
Rihanna i el seu xicot, A$ap Rocky

BarcelonaLa policia de Los Angeles ha trobat aquesta matinada diverses armes a la residència del raper A$AP Rocky, que va ser detingut la setmana passada com a sospitós d'haver disparat a una altra persona en un altercat produït el novembre passat a Hollywood. Els agents han informat que han localitzat múltiples pistoles amb la llicència en vigor, encara que no han determinat si van estar involucrades en el tiroteig de què està acusat l'artista, que ha quedat en llibertat després de pagar una fiança de més de 500.000 dòlars. Segons fonts citades pel diari Los Angeles Times, també van trobar-hi altres evidències relacionades amb el cas, de les quals no han donat més detalls.

El raper, el nom real del qual és Rakin Mayers, va ser detingut el 20 d'abril a l'aterrar amb el seu avió privat a l'aeroport de Los Angeles, on va arribar després de passar uns dies a Barbados amb la seva nòvia, la cantant Rihanna, que està embarassada del seu primer fill. Rihanna era present en el moment de la detenció i immediatament després les autoritats van aprovar una ordre d'escorcoll de la seva residència.

El tiroteig, que suposadament va es va produir el 6 de novembre, no havia transcendit fins al dia de la detenció, quan la policia de Los Angeles (LAPD) va anunciar la investigació al seu perfil de Twitter. Pel que sembla, una discussió entre A$AP Rocky i un conegut va derivar en una baralla després de la qual el raper va disparar al segon. Això li va causar ferides lleus per les quals va necessitar ajuda mèdica.

Segons la policia, A$AP Rocky estava acompanyat de dues persones més que van fugir amb ell a peu pels carrers ubicats entre les mítiques avingudes de Sunset Boulevard i Hollywood Boulevard. "Els detectius van treballar diligentment per investigar i corroborar la informació, que va ajudar a identificar el sospitós", va declarar la policia, que portarà el cas a instàncies judicials. El maig del 2019 A$AP Rocky va ser detingut i va passar un mes a la presó a Suècia després d'una baralla en què va ser acusat de trepitjar un home que era a terra.

El cas va arribar fins al llavors president dels Estats Units, Donald Trump, que va sol·licitar públicament al país que retirés els càrrecs contra ell si volia evitar "greus conseqüències". Per la seva banda, A$AP Rocky i Rihanna van anunciar fa unes setmanes que esperen el seu primer fill i la cantant es va deixar veure embarassada aquests dies pels carrers de Barbados.

stats