Famosos
Gent 21/06/2022

Valeria Mazza es pronuncia sobre la brutal agressió al seu fill

Tiziano Gravier, de 20 anys, ha hagut de ser operat dos cops

2 min
Tiziano Gravier al costat de la seva mare, Valeria MAzza, el seu pare i el seu germà

BarcelonaTiziano, el segon fill de Valeria Mazza i l'empresari Alejandro Gravier, va ser agredit el 5 de juny a la matinada per dos estranys quan sortia d'una discoteca a la ciutat argentina de Rosario. El fill de la reconeguda model internacional va rebre una pallissa tan forta que va haver de sotmetre's a dues cirurgies per corregir la fractura i el desplaçament de mandíbula que havia patit. Segons s'ha conegut ara, els metges li van haver de col·locar miniplaques de titani per corregir la fractura en la primera operació. A la segona, que es va dur a terme dimecres passat, se li va col·locar una placa de titani per una fissura detectada sota una dent.

La seva mare, després de superar les dues intervencions, ha explicat en stories a Instagram com evoluciona el seu fill i també ha agraït les mostres d'afecte rebudes durant aquestes setmanes: “Vull agrair-vos tots els vostres missatges, les trucades, les pregàries... Realment els sentim molt a prop. Perquè han sigut moments molt lletjos, de molta tristesa, de molta angoixa, de molta bronca i impotència. “Ha sigut un cop anímic enorme”, ha explicat Mazza, de 50 anys. “El Tiziano estarà bé, s'està recuperant lentament, amb paciència i molt d'esforç per part seva. Ha sigut un cop anímic enorme, per a ell, per al Benicio [el seu germà], que va estar també a l'atac, i per a nosaltres com a família. Però bé, és un gran repte travessar això junts”, continua la model argentina. “Prego cada dia perquè això no passi mai més. Mai més. Prou violència, si us plau”, exclama a les xarxes socials la model després d'aquest sotrac per a tota la família.

Segons ha transcendit, el fill de la model va ser increpat i posteriorment agredit físicament per dos joves de més edat que ell; concretament, de 27 i 26 anys. Aquests dos joves, que ja han estat detinguts, li haurien cridat la paraula "tincho" des de lluny abans d'agredir-lo, segons va revelar Germán Pugnaloni, advocat de la família. Aquesta paraula fa referència a les persones de classe alta de forma despectiva a l'Argentina. Mazza, que ha desfilat per a totes les grans firmes de luxe de la seva època, va ser considerada membre de l'emblemàtic grup de les top dels anys noranta. Va debutar als 14 anys i als 20 ja era una habitual de les desfilades europees i nord-americanes. Al llarg de la seva carrera ha ocupat les principals portades del sector de la moda, des de Vogue fins a l'edició de banyadors de Sports Illustrated.

La model Valeria Mazza acompanyada del seu marit la seva filla a una desfilada d'Armani
stats