Gent 06/09/2021

Victoria Beckham utilitza el cul del seu marit per promocionar els seus cosmètics

L'empresària ha publicat a Instagram una foto del seu marit amb el banyador abaixat i ja supera el milió de 'likes'

2 min
David i Victoria Beckham en una imatge compartida per ella per felicitar-lo pel seu 46è aniversari

BarcelonaEn el regne d'Instagram res és gratuït. Cada publicació que una estrella de les xarxes penja és important per aconseguir més seguidors, més interaccions i, en definitiva, més rellevància. Tot això fa que els projectes econòmics que els usuaris de la xarxa barregen amb la compartició de la seva vida privada puguin acabar tenint més o menys èxit. Partint d'aquesta base, no resulta estrany que Victoria Beckham hagi penjat a Instagram una foto del seu marit, David Beckham, ensenyant les natges a la càmera mentre es banya a la piscina de casa seva a Miami, on la família s'ha instal·lat després que ell hi hagi comprat un club de futbol.

La imatge, que fa menys de 24 hores que està penjada, ja ha superat el milió de likes, gens estrany si es té en compte que Beckham ha sigut sempre, a banda de futbolista, un sex symbol, un estatus que no ha perdut encara amb 46 anys. De fet, ella n'és plenament conscient i al text que acompanya la imatge ha escrit un lacònic: "Bon diumenge. De res!" Un text que demostra que la cosa important era la imatge, i el text era del tot secundari. De fet, era tan conscient del fort reclam de la foto que ha escollit un diumenge per penjar-la, que és el dia en què tothom té més temps i segueix més les xarxes.

Aquest reclam extra cap al seu perfil d'Instagram ha coincidit casualment amb el fet que ella ha compartit una sèrie de stories efímeres en les quals promociona la seva línia de cosmètica, un sector en què totes les grans celebritats s'estan llançant de cap pels importants marges de benefici que els deixa. Per aquest motiu s'ha convertit en un sector molt competitiu on cal fer tots els esforços per aconseguir notorietat i vendes.

Victoria Beckham promociona alguns dels productes de la seva línia de cosmètica a Instagram

Victoria, que té una llarga trajectòria en la moda i coneix el funcionament del mercat, ha posat tota la carn a la graella per promocionar la seva línia, Victoria Beckham Beauty, a internet, on pot aconseguir les vendes necessàries perquè la seva aposta prosperi. Als stories que ha penjat se la pot veure amb el braç ple dels diferents tons de la seva línia cosmètica i també fent una menció al seu compte d'Instagram especialitzat en cosmètica. Perquè, tot i que té 29 milions de seguidors al seu compte principal, no ha aconseguit un gran transvasament al de cosmètica, ara mateix amb només 484.000.

La foto del seu marit que ha penjat no ha passat gens inadvertida i alguns dels comentaris en són una bona mostra. "Aquest és l'acte de generositat més increïble que he presenciat", ha escrit l'escriptora Dawn O'Porter. "Certament, un bon diumenge... Gràcies per compartir-ho", ha escrit irònica l'entrenadora personal Cecilia Harris. "Avui hi ha lluna plena", ha comentat el cap de moda de YouTube, David Blasberg, en referència al fet que l'exfutbolista té el cul poc bronzejat.

David Beckham mostra les natges per a la càmera de la seva esposa, Victoria Beckham
stats