Cor

Victòria Federica troba parella a Catalunya: model, empresari i habitual del Círculo Ecuestre

El jove de 23 anys i la neboda de Felip VI han estat captats en actitud carinyosa pels carrers de Madrid

2 min
Victòria Federica i Álex Recort

BarcelonaDesprés de temps provant amb el món de les arts i la cultura –amb el torero Gonzalo Caballero i el cantant de Taburete Jorge Bárcenas– ara Victòria Federica s'ha il·lusionat amb un jove empresari català. Havent complert amb la revista Harper's Bazaar assistint als premis Women of the Year, la filla de la infanta Helena tenia altres plans més emocionants. La revista Diez Minutos va captar Federica pels carrers de Madrid acompanyada d'Álex Recort amb una actitud carinyosa. En algunes de les imatges que han transcendit se'l veia a ell traient-li les sabates de taló, posant-li l'abric i abraçant-la per la cintura, després que tots dos sortissin de sopar en un restaurant japonès de luxe.

Aquesta no és la primera vegada que se'ls veu junts. Influencer i empresari es van conèixer a la Feria de Abril de Sevilla del 2022. Des de llavors han anat coincidint en diferents ocasions, ja que comparteixen un gran nombre d'amistats, com el del criador de cavalls Santi Serra Camps, que va celebrar l'aniversari amb un espectacle de cavalls, bon menjar i música en directe fins a la sortida de sol a Llagostera, una trobada a la qual Federica i Recort ja van assistir plegats. Una altra de les amistats destacables del barceloní és l'exblaugrana Marc Bartra –actual parella de la model Jéssica Goicochea–, amb qui sovint comparteix, menjades i viatges. Però els cercles d'amistats no és l'únic que comparteixen, també tenen en comú una de les seves aficions preferides: la festa.

Portada Diez Minutos

El jove, de 23 anys, va començar a treballar en un dels clubs més famosos de la Costa Brava, la discoteca de Pals Les Teules. Ara ha deixat d'estar darrere el taulell per situar-se al capdavant de la gestió de locals d'oci nocturn. Però els punts en comú no acaben aquí. Victòria Federica, que des de fa temps fa carrera com una de les influencers de moda més mediàtiques de l'Estat, també comparteix la segona professió del barceloní. Recort ha estat la cara visible d'algunes campanyes de marques com Dolce&Gabbana, Dsquared2 i, fins i tot, ha desfilat a la Barcelona Bridal Week. Per bé que l'impacte a les xarxes socials no és comparable, ja que la filla de Jaime de Marichalar acumula 267.000 seguidors a Instagram, el jove també té a la seva comunitat més de 15.000 seguidors a la mateixa xarxa.

Pel que fa a les aficions de Recort, el Círculo Ecuestre de Barcelona és un dels llocs que freqüenta i, quan es tracta de passar temps fora de la ciutat, té com a residència Llafranc durant els mesos d'estiu i Fontanals de Cerdanya a l'hivern. L'empresari també aprofita aquestes zones del nord de Catalunya per practicar alguns dels seus esports preferits, com el golf, l'esquí i el motocròs. El seu perfil d'Instagram també dona força pistes de quina podria ser la seva orientació política, ja que el Partit Popular i Vox són dos dels comptes que segueix.

stats