Gent 13/03/2020

Winona Ryder defensa Johnny Depp en el cas dels suposats maltractaments a Amber Heard

Assegura que l'actor, de qui va ser parella fa 30 anys, no és violent

Albert Castellví Roca
3 min
Johnny Depp perd la mare  i es divorcia

BarcelonaJohnny Depp ha trobat un suport valuós en el judici per difamació contra la seva exdona, Amber Heard, que després de divorciar-se el va denunciar per violència masclista. Winona Ryder, que va ser parella de l'actor entre el 1989 i el 1993, ha declarat a favor seu en el judici, en què ha assegurat que Depp no és una persona violenta. Ho ha revelat el portal The Blast, que ha tingut accés a la declaració per escrit que l'actriu ha fet arribar al tribunal de l'estat de Virgínia que porta el cas, i en la qual demana poder testificar com a testimoni en el judici a favor de Depp.

En aquest document, Ryder explica que, després d'haver tingut constància de les acusacions de Heard contra Depp, considera "molt important" poder explicar la seva experiència amb l'actor, de qui diu que, mentre van ser parella, el considerava el seu millor amic i un membre més de la família. "La nostra relació és una de les més significatives de la meva vida", afegeix l'actriu. Després de reconèixer que "no hi era durant el seu matrimoni amb l'Amber", Ryder assegura que va quedar "absolutament sorpresa, confosa i preocupada" quan va sentir les acusacions contra ell. "La idea que sigui una persona increïblement violenta és la cosa més llunyana del Johnny que jo coneixia i estimava. Soc incapaç d'entendre aquestes acusacions", afegeix.

"Mai, mai, va ser violent amb mi. Mai, mai, va ser agressiu amb mi. Mai no ha sigut violent o agressiu amb ningú que jo hagi vist. El conec només, sincerament i honestament, com una molt bona persona, un home increïblement amorós, extremadament afectuós, que em protegia tant a mi i com a la gent que estimava. Em sentia molt i molt segura amb ell", continua Ryder. L'actriu deixar clar que no vol "dir mentider a ningú –però afirma–. Partint de la meva experiència amb el Johnny, és impossible creure que unes acusacions tan horribles siguin certes. Ho trobo terrible, coneixent-lo com el conec".

En aquest judici, Depp reclama a Amber Heard una indemnització de 50 milions de dòlars (uns 45 milions d'euros) per haver-lo acusat de maltractador. Els dos actors, de 56 i 33 anys respectivament, es van casar el febrer del 2015, i 15 mesos després, el maig del 2016, ella li va demanar el divorci, al·legant que ell l'havia maltractat, per la qual cosa es va imposar a l'actor una ordre d'allunyament. L'agost d'aquell any van arribar a un acord de divorci, que es va fer efectiu el gener del 2017. A finals del 2018, Heard va publicar un article al Washington Post en què explicava la seva suposada experiència com a dona maltractada. A banda d'aquest judici contra la seva exdona, Depp també ha denunciat per difamació el diari britànic The Sun, que l'abril del 2018 va publicar un article en què assegurava que hi havia proves concloents que havia agredit Heard. Està previst que aquest judici comenci el dia 23 d'aquest mes, però en una vista prèvia celebrada a finals de febrer Depp va assegurar que, en realitat, la maltractadora era ella.

stats