On gaudir d'aquestes festes sense haver-se de preocupar per res
Hotels selectes ofereixen àpats per aquestes festes de Nadal i 'packs' de sopar i habitació per Cap d'Any
Una proposta per passar un Cap d’Any inoblidable a Girona
Acomiada el 2025 amb una nit màgica en el marc incomparable de l'hotel Palau de Bellavista by URH. Situat en un emplaçament privilegiat, l’hotel és conegut per les seves magnífiques vistes panoràmiques de la ciutat de Girona, l’atmosfera elegant i l’hospitalitat pròpia d’URH Hotels. Un escenari excepcional per celebrar el Cap d’Any amb tot el confort i el bon gust que mereix una ocasió tan especial.
Per a aquesta vetllada, el Restaurant Bellavista ha dissenyat un menú de gala que posa en valor el producte de temporada, amb elaboracions cuidades que combinen tradició i subtils tocs contemporanis. Cada plat es presenta amb un maridatge seleccionat de vins de proximitat, pensat per potenciar aromes i donar coherència al conjunt de la proposta gastronòmica.
El menú troba un dels seus punts àlgids amb les postres “Christmas Dubai”, una interpretació gurmet i nadalenca del dolç del moment, que n’arrodoneix el recorregut amb un final sorprenent. Després del sopar, la celebració continua amb música i un servei de barra lliure fins a les 2.30 h. I, en les primeres hores del nou any, la xocolata amb xurros de matinada dona la benvinguda al 2026 amb un gest que ja és tradició.
Per viure una revetlla rodona, l’hotel ofereix un pack especial de Cap d’Any, que inclou el menú de gala, la festa de Cap d’Any i l’allotjament amb esmorzar, pensat perquè puguis gaudir de la nit sense preocupacions. Una proposta que convida a celebrar l’arribada del nou any amb totes les comoditats.
Dona la benvinguda al 2026 i viu un Cap d’Any inoblidable al Palau de Bellavista by URH. Pots sol·licitar més informació i fer la teva reserva a través de info.pbellavista@urh-hoteliers.com o trucant al 872 08 06 70.
Mas de Torrent Hotel & Spa: el sabor de l'Empordà en el seu estat més pur
Entre jardins i amb vista als camps de l’Empordà, El Mas posa al dia la cuina del territori amb una proposta que destaca els productes locals i de temporada. Aquí cada plat és un homenatge a l’essència mediterrània, tant de costa com d’interior.
La nostra àmplia selecció de vins i còctels marida a la perfecció amb els sabors de la carta, creant una experiència completa. Una reserva imprescindible a la zona, on la bona cuina i la bellesa de l’entorn s'uneixen per oferir un moment únic.
El 24 de desembre, nit de Nadal, el restaurant El Mas obre la celebració amb un menú (135 € IVA inclòs) un trifàsic de marisc, moniato i escuma de tòfona, segueix amb una ostra a la brasa amb Palo Cortado i continua amb plats com l'escórpora al vapor amb maionesa d'alvocat i caviar royal o la terrina de garrí amb espardenyes i salsa de taronja, per acabar en clau llaminera amb textures de xocolata i gelat de torró.
El 25 de desembre, el menú (135 € IVA inclòs) mira la tradició: escudella de Nadal amb galets farcits, bacallà amb mussolina suau d’all, mongetes de Santa Pau i espinacs, capó farcit a la catalana i un final icònic amb el Tronc de Nadal by Oriol Balaguer, firmant l'apartat dolç. Tot maridat amb una selecció acurada de vins locals. L’entorn acollidor convida a allargar la sobretaula i a gaudir de la tradició de Nadal amb l’encant únic de la nostra masia. El 26 de desembre, dia de Sant Esteve, arriben a la taula els imprescindibles canelons, convertits en un clàssic d'aquesta data a Mas de Torrent.
La gran nit festiva es reserva, com no pot ser d'una altra manera, per al 31 de desembre amb un menú excepcional (335 € IVA inclòs): snacks com el consomé de ceba i miso o el paté de ceps i tartufata, a més del foie marí amb eriçons de mar i cava; vieira amb puré de tupinambo i papada ibèrica; rap a l'estil llagosta amb salsa Périgueux i Bimi saltat; i un caneló de pularda amb crema de foie-gras i tòfona. Per acabar amb un pastís de remolatxa, cacauet i gelat de xocolata, abans de les campanades, el cotilló, la barra lliure amb música en directe i els inevitables xurros amb xocolata fins a la matinada.
L’1 de gener, comença el 2026 amb un brunch (90 € IVA inclòs) per gaudir amb calma i en bona companyia. Delicades elaboracions, com embotits de proximitat, dolços de Nadal amb ingredients locals i una acurada selecció de minientrepans, celebren els sabors de la temporada.
Reserves a restaurant@mastorrent.com
+34 972 303 292