Publicitat
Publicitat

Ensurt d'estat a la Casa Blanca per un incident en un carretó de venda ambulant de menjar

L'explosió del carretó ha encès les alarmes i ha obligat a retardar la sortida d'Obama cap a Selma

La Casa Blanca ha viscut un episodi de màxima alerta aquesta tarda per un incident menor que, un cop conegut, fins i tot pot resultar còmic. A mitja tarda s'ha sentit u na forta explosió just quan el president dels EUA, Barack Obama, havia de sortir amb la seva família des de l'heliport del recinte. Ha calgut endarrerir el viatge durant aproximadament una hora... fins que s'ha sabut que la causa del enorme soroll que havia encès l'alarma havia estat una explosió en un carretó de venda ambulant de menjar que hi havia en un carrer proper a l'edifici governamental .

El portaveu d el Servei Secret, Brian Leary, ha explicat que l'incendi produït per l'explosió s'ha controlat ràpidament i que  un gos detector de bombes havia escorcollat un vehicle proper a la Casa Blanca.

L'alerta de seguretat s'ha donat just moments abans que Obama i la seva família s'enlairessin en un helicòpter des del jardí de la mansió presidencial per anar cap a Selma, a Alabama, per commemorar els 50 anys de la marxa pels drets cívics dels ciutadans negres.

El personal de la seu governamental i la premsa que cobria l'acte dels Obama han estat confinats com a mesura de seguretat, fins que s'ha pogut aixecar l'alerta un cop aclarit el que havia passat.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT