Itàlia
Internacional 20/07/2011

La Lliga Nord permet amb els seus vots la detenció d'un diputat del Govern Berlusconi

L'exmagistrat Alfonso Papa és investigat per la seva presumpta implicació en el cas "P4". El resultat de la votació demostra que el govern de Berslusconi perd suport

Efe
1 min

RomaEl partit italià Lliga Nord (LN), soci del Govern de Silvio Berlusconi, ha permès avui amb els seus vots la detenció d'un dels diputats del partit del primer ministre, en una nova mostra d'allunyament de les postures públiques existents entre les dues formacions.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Amb 319 vots a favor i 293 en contra, la Cambra dels Diputats ha permès la detenció de l'exmagistrat Alfonso Papa, parlamentari a les files del partit de Berlusconi, Poble de la Llibertat (PDL), per la seva suposada implicació en l'anomenat cas "P4", el nou escàndol que esquitxa la classe judicial, política i policial d'Itàlia.

Per donar via lliure a la detenció de Papa, disposada per la Fiscalia de Nàpols el passat 15 de juny, ha estat clar el vot de la Lliga Nord, que s'havia mostrat en les últimes hores favorable a l'arrest, tot i que ha deixat llibertat als seus 59 diputats en la votació.

stats