Publicitat
Publicitat

Alta tensió

L'ovni del Pròxim Orient era un míssil rus

Observadors de Síria, Jordània, l'Iran i Israel van mostar a les xarxes una estranya llum al firmament. Poc després el Kremlin va confirmar que havia fet una prova amb un projectil intercontinental

Un objecte volador no identificat va causar estupefacció dijous a la nit en diversos països del Pròxim Orient: Twitter va ser el primer mitjà en què observadors de Síria, Jordània, l'Iran i Israel van donar la veu d'alarma. Aviat van començar a carregar-se els primers vídeos a Youtube on es podia veure una estranya llum seguida d'un núvol de fum, que alguns van confondre amb un meteorit. Poca estona després de les alertes a les xarxes socials, el ministeri de Defensa rus va confirmar que es tractava d'una prova amb un míssil intercontinental.

Els activistes sirians feien broma a Twitter especulant sobre si, en vista de la passivitat de les grans potències, per fi els arribava ajuda alienígena. D'altres es van posar a investigar l'origen del primer tuit i l'activitat de les bases nuclears properes a la zona. L'especulació va anar creixent, amb el hastag #MideastUFO. 

L'episodi recorda el cas de la llum que es va veure al cel de Noruega el desembre del 2009, que també va ser un assaig militar rus.


Més continguts de