Publicitat
Publicitat

L'eurodiputat del PP Santiago Fisas es defensa: "Mai he fet res il·legal"

La Guàrdia Civil investiga l'eurodiputat del PP Santi Fisas per malversació de fons en el marc de l'Operació Púnica

L'eurodiputat del PP, Santiago Fisas, ha defensat la seva actuació el 2007 en la signatura d'un contracte per celebrar un concert quan era conseller de Cultura i Esport de la Comunitat de Madrid.

"Sempre m'he considerat una persona honesta, he intentat fer les coses el millor possible, mai en consciència he fet cap cosa il·legal", ha assegurat Fisas.

La Guàrdia Civil, en un informe remès l'octubre de l'any passat a l' Audiència Nacional en el marc de l' Operació Púnica, assenyala a Fisas com a presumpte autor dels suposats delictes de prevaricació, tràfic d'influències i malversarció en la contractació de l'espectacle.

Fisas, en un esmorzar amb periodistes a Barcelona, ha assegurat que "no hi ha res", que no té "cap notícia oficial ni ningú m'ha demanat que vagi enlloc, ni la Guàrdia Civil" i que "li sap greu que en una cosa que està ben feta, el meu nom hagi sortit com si jo fos no se què".

L'exconseller del govern de Madrid en l'etapa d' Esperanza Aguirre com a presidenta, ha explicat que el contracte citat per la Guàrdia Civil "és perfecte" i va comptar amb l'aval d'un informe jurídic i totes les signatures preceptives.

"Potser de vegades quan ets conseller o ministre signes milers de papers i no dic que alguna vegada no puguis equivocar-te però sempre he intentat fins on he pogut no equivocar-me", ha conclòs.

La delegació de la Generalitat a Brussel·les

L'eurodiputat ha carregat amb duresa contra la Delegació del Govern davant la Unió Europea a Brussel·les i ha assegurat que "mai més" posarà un peu en aquestes oficines mentre el seu titular tingui el càrrec de Representant Permanent davant la Unió Europea, un estatus, segons ell, reservat exclusivament "als Estats Membres de la UE i no a les Comunitats Autònomes".

"La Comissió Europea em vas respondre en una pregunta per escrit que les relacions dins de la UE són l'estat a estat. Que es digui representant permanent és il·legal", ha alertat Fisas.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT