Mor un conductor al sud-est de França en una carretera tallada pels 'armilles grogues'

L'home ha impactat contra un camió a causa de l'embús que s'havia generat

Un conductor ha mort aquest diumenge a la carretera N113, a l'altura de Raphèle-lès-Arles –al sud-est de França–, que havia estat tallada per un grup dels anomenats 'armilles grogues'. El conductor ha xocat contra un camió que estava aturat a causa del tall de la via, segons ha informat la premsa regional.

Segons la cadena France 3, l'accident ha tingut lloc passada la matinada, quan l'home ha impactat contra el camió que tenia al davant i, alhora, també ha rebut l'impacte d'un altre vehicle per darrere. 

L'embús en aquesta carretera que comunica Marsella i Bordeus ha empitjorat al llarg de la nit quan els camions s'han aturat a la via davant la impossibilitat de continuar circulant a causa de les barricades aixecades pels manifestants. 

La policia ha hagut d'evacuar aquest diumenge fins a 180 vehicles de la zona, i els camions pesants han rebut una autorització especial per poder circular en diumenge.

El grup Vinci, que gestiona diverses autopistes a la zona, ha informat que la circulació al sud-est de França és "molt complicada" i que diverses carreteres continuen tallades o resulten inaccessibles.