S'incendia una església al bastió rebel de Slaviansk després d'un atac de les forces ucraïneses

A causa de l'acció hauria mort una nena, segons denuncien els insurgents

Una de les esglésies ortodoxes de la ciutat ucraïnesa de Slaviansk, bastió pro-rus irreductible a la regió de Donetsk, s'ha incendiat avui després que un projectil llançat per forces governamentals impactés contra la cúpula.

"Avui el bombardeig és especialment fort. Un dels obusos ha caigut sobre una església", ha informat una font separatista a l'agència oficial russa RIA-Nóvosti.

El portaveu insurgent ha afirmat que "una nena ha mort quan un segon projectil ha impactat contra una casa del segle XIX", de manera que ja serien cinc els civils morts a la ciutat durant les últimes 24 hores.

Sense aigua ni llum

En aquests moments, segons els milicians, a la ciutat de poc més de 100.000 habitants no hi ha ni aigua ni llum elèctrica.

Prèviament, els rebels han acusat al nou president ucraïnès, Petró Poroixenko, de permetre durant la matinada l'ús de llançadores de míssils Grad a l'atac contra Slaviansk.

"L'atac contra Slaviansk és una demostració de les intencions agressives de Poroixenko en relació amb els habitants de les (autoproclamades) repúbliques de Donetsk i Lugansk", ha assegurat Miroslav Rudenko, un dels líders separatistes.