La policia encercla els sospitosos de l'atemptat a 'Charlie Hebdo', que continuen atrinxerats amb un ostatge

Estan tancats en una impremta a la localitat de Dammartin-en-Goële. Es demana que ningú surti de casa. Els agents intenten establir contacte telefònic amb els presumptes terroristes per trobar una "sortida pacífica" a la situació

Les forces especials d'intervenció franceses intenten establir contacte amb els sospitosos, que s'han atrinxerat en una impremta al nord-est de París, per aconseguir "una sortida pacífica" a la situació.

El portaveu del ministeri de l'Interior, Pierre Henry Brandet, ha assenyalat als periodistes presents a la localitat de Dammartin-en Goële, a una cinquantena de quilòmetres de París, que els atrinxerats són "amb una certesa gairebé total" els germans Chérif i Said Kouachi, presumptes autors de la massacre de dimecres a la revista 'Charlie Hebdo'.

"La prioritat és establir un diàleg perquè hi hagi una solució el més pacífica possible", ha assenyalat Brandet, que ha apuntat que el desenllaç de la crisi "encara pot trigar".

L'Ajuntament ordena no sortir de casa

L'Ajuntament de la població de Dammartin-en-Goële ha emès una ordre de "confinament general" davant l'operació policial en curs per detenir els dos sospitosos. "Es demana a tots els habitants que romanguin a casa seva". "Els nens estan confinats i segurs a les escoles", ha assenyalat el consistori en una nota a la seva pàgina web.

Localitzats en un control a la carretera

Segons France Info, els dos assaltants conduïen un cotxe en direcció a París per la carretera RN2 quan la policia els ha cridat l'alto i s'ha produït el tiroteig.

Els dos terroristes van ser identificats poc després de l'atemptat que va costar la vida a 12 persones com a Chérif i Saïd Kouachi, tots dos amb antecedents pels seus contactes amb l'extremisme islàmic.