Publicitat
Publicitat

Trump diu que és un "acudit" que el seu entorn hagi tingut contactes amb Rússia

El president dels EUA nega que la seva administració sigui un "caos" com diuen "els mitjans de comunicació"

El president dels EUA ha reiterat que no té "cap acord ni crèdit amb Rússia", ni tampoc cap propietat. És una "acudit", ha afirmat, que el seu entorn hagi tingut contactes amb els russos. "És una informació falsa", ha conclòs Trump.

Trump ha defensat el seu assessor de seguretat dimitit pels tractes amb Rússia: “No va fer res dolent". "El que és dolent és el que l'altra gent va fer, també vosaltres [la premsa] amb aquesta informació", ha dit Trump acusatòriament.

El president dels EUA, Donald Trump, ha assegurat  "ha heretat un desastre dins i fora del país", en una roda de premsa que ha fet a la Casa Blanca on ha criticat amb duresa els mitjans de comunicació i ha mirat de reprendre la iniciativa després d'una setmana caòtica a la Casa Blanca.

"Llegeixo als mitjans que hi ha caos a la meva administració, quan en realitat el que fa és treballar com una màquina ben engreixada", ha lamentat Trump que ha dit que mai un president acabat d'arribar al poder havia fet "tantes coses en tan poc temps".

Trump s'ha sorprès de les crítiques pel mur que vol aixecar amb Mèxic. " Porto un any i mig dient que faria el mur, jo no menteixo com altres polítics", ha dit abans d'anunciar que tindrà llesta la setmana que ve una "nova ordre executiva per protegir el país".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT