Publicitat
Publicitat

Trump opta per un crític ferotge de l'Obamacare com a secretari de Salut

Tom Price, congressista per l'estat de Geòrgia, serà presumiblement l'encarregat de desmantellar la reforma sanitària de Barack Obama

El president electe dels EUA, Donald Trump, ha nomenat el congressista Tom Price, un dels més crítics amb la reforma sanitària impulsada per l'encara president, Barack Obama, com a nou secretari de Salut i Serveis humans. Price, cirurgià ortopèdic de 62 anys originari de Michigan, va ser reelegit recentment com a congressista per l'estat de Geòrgia, escó que ocupa des de 2005 i que ha revalidat en sis ocasions.

Com a secretari de Salut i Serveis Humans del gabinet de Trump, Price serà presumiblement l'encarregat de desmantellar la reforma sanitària d'Obama, més coneguda com a Obamacare, a la qual es va oposar ferotgement des del Congrés. La crítica de Price, però, va ser constructiva, oferint un pla alternatiu i detallat a l'Obamacare.

Una de les principals promeses de Trump durant la campanya electoral va ser derogar l'Obamacare, tot i que després de la seva reunió amb Obama posterior a la seva victòria electoral va dir que potser mantindria les parts més populars de la reforma.

Més continguts de