Internacional 10/08/2015

Almenys 41 morts durant un atac de l'Estat Islàmic en una base aèria del règim a Alep

L'Observatori Sirià de Drets Humans precisa que 15 efectius governamentals i 26 jihadistes han perdut la vida en l'ofensiva, en què el grup terrorista ha fet detonar tres cotxes bomba

Efe
1 min

BeirutAlmenys 41 persones han mort en les últimes hores durant un atac del grup terrorista Estat Islàmic (EI) contra l'aeroport militar de Kueires, a la província septentrional siriana d'Alep i controlat pel règim. L'Observatori Sirià de Drets Humans ha precisat que almenys 15 efectius governamentals, entre ells 12 oficials i 26 jihadistes han perdut la vida en l'ofensiva iniciada aquest diumenge per l'EI per aconseguir el domini de la base aèria, que està envoltada pels radicals.

Segons les mateixes fonts, els extremistes han fet detonar tres cotxes bomba als voltants de la base. A la zona hi ha un intercanvi de foc d'artilleria, mentre que l'aviació del règim bombardeja els voltants de Kueires.

L'EI va proclamar un califat a finals de juny del 2014 a Síria i l'Iraq, on ha conquerit àmplies parts de territori. A la província d'Alep, els radicals controlen àrees del nord-est, i els seus bastions principals són les localitats d'Al Bab i Manbech.

stats