Internacional 05/02/2013

Un grup de desconeguts armats violen sis turistes espanyoles a Mèxic

Les turistes van ser sorpreses per diversos homes armats en un bungalou mentre dormien

Agències
1 min
La policia mexicana escorcollant la zona del crim / AFP PHOTO/ Pedro PARDO

ChilpancingoSis turistes espanyoles han estat violades per diversos desconeguts armats a la perifèria de la ciutat d'Acapulco, al sud de Mèxic. Una setena dona, aquesta, mexicana, l'han lligat i emmordassat. Set homes més han aparegut lligats, segons ha confirmat l'alcalde d'Acapulco, Luis Walton Aburto.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Els fets van passar a les 3 de la matinada de dilluns, hora local, a la platja de Bonfil, a l'est d'Acapulco, un dels principals centres turístics de Mèxic.

Segons informa el diari mexicà 'El Universal', els agressors, que eren cinc i anaven encaputxats, van assaltar el bungalou on es trobaven els 14 turistes, van lligar els set homes i la turista mexicana i van agredir sexualment les turistes espanyoles.

Les autoritats han desplegat un operatiu per buscar els responsables, i l'alcalde de la ciutat promet que reforçarà la seguretat a la zona del succés. De moment, no hi ha detinguts.

El cònsol general d'Espanya a Mèxic s'ha desplaçat a Acapulco per atendre les víctimes. Les dones han demanat discreció a les autoritats, de manera que no s'informarà sobre la seva identitat ni la seva procedència.

stats