Les autoritats tunisianes detenen 20 suposats milicians vinculats a l'atac al museu

La normalitat torna al carrer, enmig d'un fort dispositiu de seguretat

Les autoritats tunisianes han detingut aquest dissabte més de 20 suposats milicians, tres dies després de l'atac al museu del Bardo, on van morir 20 turistes estrangers i tres de tunisians. Les detencions s'han fet en el marc del fort dispositiu de seguretat establert al país després de l'atemptat, que inclou el desplegament de l'exèrcit a les grans ciutats.

Centenars de persones han participat en una missa a la catedral de Tunísia, en record de les víctimes, una cerimònia en què han participat els ministres del govern. Enmig d'una forta presència policial, la vida ha tornat a la normalitat, i avui s'ha celebrat com estava previst un festival de música al centre de la capital.

Les autoritats creuen que 10 dels detinguts estan directament implicats en l'atac del Bardo, ha explicat el portaveu del ministeri de l'Interior, Muhammad Ali Aroui. "Hi ha una campanya a gran escala contra els extremistes", ha assegurat. El ministeri ha publicat una foto d'un altre sospitós i ha demanat la col·laboració ciutadana per detenir-lo.