Internacional 05/03/2013

Batman era un repartidor de menjar xinès

Revelada la identitat de l'home que va lliurar un presumpte delinqüent en una comissaria d'Anglaterra. Es tracta de Stan Warby, un repartidor de menjar a domicili de 39 anys

Ara
1 min

BarcelonaAquest dilluns la policia de West Yorkshire, a Anglaterra, feia pública la notícia que un misteriós home vestit de cap a peus de Batman s'havia presentat en una comissaria de Bradford per tal d'entregar als agents un individu requerit per la justícia. La policia assegurava que desconeixia la identitat del justicier, que en cap moment es va treure la disfressa. Però aquest dimarts 'The Independent' l'ha revelat: es tracta de Stan Warby, un repartidor de menjar xinès a domicili.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

En aquest cas la realitat no ha superat la ficció i ni Warby ha resultat ser un justicier perfecte, ni l'home lliurat, un delinqüent més. La realitat és que aquest segon, Danny, va ser qui va telefonar Warby per demanar-li que l'acompanyés a la comissaria de policia. Sembla que les activitats de Danny feien que aquest fos empaitat pels agents. Warby feia dies que intentava convèncer-lo que es lliurés. Finalment, Danny es va decidir, i va trucar al seu amic Warby per demanar-li que l'acompanyés.

Quan va sonar el telèfon, Warby es trobava a l'estadi de Wembley, presenciant un partit entre el Bradford i el Swansea. Warby va acceptar acompanyar Danni en acabar el partit, i així ho va fer. El fet que hagués anat a veure el partit vestit de Batman no el va tirar enrere. És per això que va entrar a la comissaria vestit de Batman de cap a peus, amb el seu amic, de 27 anys, i requerit per la justícia per la seva presumpta implicació en una sèrie de delictes, entre els quals frau i manipulació d'objectes robats.

stats