Internacional 09/09/2015

Un avió de British Airways s'incendia a Las Vegas i deixa 13 ferits lleus

El foc, que s'hauria iniciat al motor esquerre de l'aparell quan aquest es disposava a enlairar-se, ha generat una espectacular columna de fum negre

Efe
1 min
Imatge de l'avió de British Airways després d'incendiar-se a Las Vegas / AFP

WashingtonUn avió comercial de la companyia British Arways amb 159 passatgers i 13 membres de tripulació a bord s'ha incendiat aquest dimecres a Las Vegas (Nevada, EUA) quan es disposava a enlairar-se, en un incident en el qual tretze persones han resultat lleument ferides, han informat fonts oficials.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

L'Administració Federal d'Aviació dels EUA (FAA, en anglès) ha informat de l'incident, causat per l'incendi del motor esquerre durant la maniobra d'enlairament de l'avió, un Boeing 777-200 que cobria la ruta entre l'aeroport McCarran de Las Vegas i el de Gatwick a Londres.

Posteriorment, en una roda de premsa al mateix aeroport, la directora d'aviació de la infraestructura, Rosemary Vassiliadis, ha indicat que tretze persones havien resultat ferides lleus (inicialment es va parlar només de dos ferits), majoritàriament en evacuar l'avió a través de les rampes inflables. "Tenim notícia de l'incident a l'aeroport McCarran a Las Vegas. Els nostres equips es troben en aquests moments recollint més informació", ha indicat Boeing després de conèixer que ha passat.

L'incendi de l'avió ha generat una espectacular columna de fum negre enmig del paisatge desèrtic de Las Vegas, fins que els bombers s'han traslladat per sufocar les flames. El departament de bombers ha rebut el primer avís sobre el foc a les 16.13 (hora local) i tots els passatgers i membres de la tripulació han pogut sortir de l'avió.

stats