Internacional 13/07/2013

Catorze morts i 43 ferits en un accident de trànsit a Moscou entre un camió i un autobús

El camió ha envestit l'autobús quan s'ha incorporat a la carretera principal

Efe
1 min

MoscouCatorze persones han mort i 43 han resultat ferides aquest dissabte en xocar un camió amb un autobús de passatgers en una carretera al sud-est de Moscou, segons ha informat el departament de Sanitat de la capital russa.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

"L'accident ha causat 14 morts, entre els quals hi ha un nen", ha dit a l'agència Interfax Gueorgui Gólujov, cap en funcions d'aquest departament.

L'accident s'ha produït al costat de la localitat de Oznobishino, que forma part de Moscou des de l'1 de juliol del 2012, quan el territori de la capital russa va ser ampliat a més del doble.

Fonts policials han indicat que, segons les primeres informacions, el camió, carregat de reble −material de farciment que es fa servir en construcció−, circulava per un camí secundari i ha envestit l'autobús en entrar a la carretera principal.

L'autobús, que complia la ruta 1.033 i ha quedat partit en dos a conseqüència de la col·lisió, procedia de la ciutat de Podolsk, a uns 40 quilòmetres al sud-est de Moscou.

Segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat, 22 dels ferits, 16 d'ells en estat greu, han estat traslladats a diferents hospitals de la capital russa.

stats