Internacional 08/05/2013

Les tres dones segrestades a Cleveland estaven retingudes amb cordes i cadenes

La policia creu que a les víctimes se'ls permetia sortir al pati de darrere de la casa puntualment. Els agents no han confirmat si les joves haurien tingut embarassos i avortaments

Agències
2 min
Fotografia de la fins ara desapareguda Amanda Berry

WashingtonEl cap de policia de Cleveland (Ohio), Michael McGrath, ha dit aquest dimecres que les tres dones segrestades en una casa d'Ohio durant una dècada estaven retingudes amb cordes i cadenes. Els investigadors creuen que a les víctimes se'ls permetia sortir al pati del darrere de la casa de tant en tant.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

Aquest dimarts, l'FBI ha conclòs les entrevistes a les tres joves segrestades i a la nena de 6 anys.

McGrath ha dit que aquest dijous els tres sospitosos del segrest seran interrogats. Segons la CNN, demà també es podria produir la presentació formal de càrrecs, que podrien incloure la detenció il·legal, la violació i altres tipus d'abusos o tortures.

El cap de la policia ha dit que no podia confirmar els informes que les dones haurien tingut múltiples embarassos i avortaments durant el seu captiveri, tal com han apuntat algunes cadenes nord-americanes.

Així mateix, els investigadors estan revisant el pati del darrere de la casa, on s'ha observat "terra remoguda".

La policia, però, sí que ha confirmat que la nena de sis anys d'edat, Jocelyn, que va ser descoberta juntament amb les dones, és filla d'Amanda Berry.

Berry, que va desaparèixer el 2003 quan tenia 16 anys, va escapar aquest dimarts amb l'ajuda d'un veí que va sentir els seus crits mentre el seu presumpte captor era fora de la casa. Quan va arribar la policia també va trobar Gina DeJesus, de 23 anys, i Michelle Knight, de 32.

Ariel Castro, propietari de la casa, va fugir del barri, però posteriorment va ser arrestat, així com els seus dos germans, Pedro i Oneil Castro.

La germana d'Amanda Berry parla per als mitjans

En unes declaracions a la televisió, la germana d'Amanda Berry, Beth Serrano, ha dit que l'Amanda encara no està preparada per parlar públicament.

"Vull agrair a la gent i als mitjans de comunicació el seu suport i us demano que respecteu la nostra intimitat", ha afegit Serrano.

stats