Internacional 11/03/2015

Compra una casa a Indonèsia i emporta't una dona per 100.000 euros

Un portal de venda de propietats oferta la compra d'un habitatge amb la possibilitat de casar-se amb la propietària

Efe
1 min
Captura del portal de venda de propietats indonesi

BangkokUna portal d'internet de venda de propietats oferta la compra d'un habitatge a l'illa indonèsia de Java amb jardí, dos banys, un petit llac i una dona, disponible per a un futur matrimoni. El preu de l'habitatge, situat al districte de Sleman, a prop de Yogyakarta, i l'oferta de compromís parteixen de dels 999 milions de rupies indonèsies (uns 110.000 dòlars o 103.000 euros), segons es pot observar en el portal Rumahdijual.com. "Compra amb el preu acordat i queda't amb la propietària com la teva esposa (termes i condicions aplicables)", indica la singular oferta.

Wina Lia, amb estat social soltera, és la propietària de la llar. La indonèsia, de 40 anys, ha afirmat al diari Kompas estar d'acord amb l'oferta ja que "està buscant marit". "Totes les vegades que m'enamoro, és un error. M'ha passat diverses vegades. El meu desig és vendre aquesta casa, però seria genial si també trobés la meva ànima bessona", apunta. Lia, propietària d'un saló de bellesa, assenyala al portal Indoberita.com que no té un criteri concret a la recerca del seu futur espòs, però que li agradaria que fos "un bon musulmà i un cap de família".

Centenars de persones s'han mostrat interessatdes en l'anunci, assegura l'agent immobiliari Dian Purna Dirgantara, creador d'aquesta campanya de venda, al portal local Time, onaclareix que el comprador no ha d'acceptar la proposta de matrimoni si no vol. "Si algú vol només la casa, la pot tenir", precisa.

stats