Publicitat
Publicitat

Les tempestes als Estats Units causen 47 morts

L'onada de tornados i tempestes ha deixat milers de persones sense llum i les autoritats adverteixen que "el pitjor encara ha de venir"

Les tempestes i tornados que estan afectant el sud-est dels Estats Units han causat gairebé mig centenar de morts i nombrosos danys, mentre les autoritats han alertat del risc d'inundacions durant les properes setmanes, que ja han deixat milers de persones sense energia elèctrica a sis estats. Dijous es va registrar la primera víctima mortal a Oklahoma. Segons el Servei Nacional de Meteorologia, les tempestes han causat 47 morts en aquests estats del sud.

Un dels estats més afectats és Carolina del Nord, amb 62 tornados la matinada passada. Els equips d'emergència estan buscat víctimes i és probable que en les properes hores augmenti el nombre de morts, ja que aquesta ha estat considerada la pitjor tempesta de primavera en dues dècades. L'Administració Nacional d'Oceans i Atmosfera (NOAA, sigles en anglès) ha advertit que "el pitjor ha de venir", ja que s'espera que les tempestes continuïn a la regió centre-nord de l'oest i nord-est, i que hagi inundacions durant les properes setmanes.


Més continguts de