Internacional 15/12/2012

Un tiroteig en un hospital a Alabama acaba amb tres ferits i l'autor abatut per la policia

L'home passejava armat pel centre i, quan l'ha confrontat la policia, ha disparat contra els agents. Un dels policies l'ha abatut a trets

Efe
1 min

WashingtonTres persones han resultat ferides aquest dissabte després que un home armat hagi entrat a l'hospital St. Vincent de Birmingham (Alabama) i hagi obert foc, segons ha informat la policia estatal. Posteriorment, ha estat abatut a trets per la policia.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El portaveu de la policia ha assegurat que els tres ferits de bala, un altre agent i dos empleats de l'hospital, estan fora de perill. El portaveu ha afegit que la policia ha rebut una trucada que advertia que un home armat havia entrat a l'hospital aquest dissabte al matí.

Quan l'home ha estat confrontat per la policia, ha començat a disparar, moment en què un dels agents li ha disparat i l'ha matat. El succés s'ha produït tot just 24 hores després que els Estats Units visquessin la segona pitjor massacre de la seva història, la matança de 28 persones en una escola elemental a Newtown (Connecticut), 20 de les quals eren nens.

Les autoritats encara desconeixen per què l'home ha entrat armat al centre sanitari.

stats