Desenes de ferits, 5 de greus, en un esfondrament en un teatre de Londres en plena actuació

Els bombers ja han aconseguit rescatar totes les persones atrapades al teatre Apollo, al West End

L'esfondrament de part del sostre d'un teatre a Londres en plena actuació ha deixat una seixantena de ferits, segons ha informat la Policia Metropolitana. Els bombers ja han aconseguit rescatar totes les persones que han quedat atrapades al teatre Apollo, situat a l'avinguda Shaftesbury, al West End. Durant la confusió inicial després de l'incident algunes fonts policials han apuntat que hi havia "diversos morts", però després s'ha desmentit. Tot i això, la policia encara no ha confirmat que no hi hagi morts.

El col·lapse ha tingut lloc poc després de les vuit del vespre durant la interpretació de 'The Curious Inicident of the Dog in the Night-time' [El curiós incident del gos a la mitjanit]. Hi havia aproximadament 700 persones al recinte.

Durant la primera part de l'obra, part d'un dels pisos del teatre ha començat a cruixir, però els espectadors s'han pensat que eren efectes de l'espectacle. Poc després, s'ha esfondrat.

"Crèiem que era part de l'escena, hi havia una escena de mar, però de cop s'ha sentit molta fressa i ha caigut el sostre. Hi havia pols arreu, tothom estava cobert de pols", ha explicat un jove de 29 anys al diari 'The Guardian'

Més continguts de